lørdag, januar 27, 2007

Det var på tide med et skifte.

Jeg er i visse tilfeller utrolig konservativ. Dette inkluderer layouten på bloggen min. Men det var nå tid for et skifte. Vi kan vinke den blå-gul-grønne skjermen farvel..



Hele grunnen til at jeg valgte den layouten med de fargene var at den var behagelig for øynene å se på. Ikke at jeg syns fargekombinasjonene var så himla fine..

Vel.. Tiden er som sagt inne for en forandring og hvitt ser ut til å bli fargen. Iallefall inntil videre. Jeg innser at siden kanskje ser mer ut som en klassisk blogg nå, men dette var det beste jeg kunne finne. Og skulle du sett? Det er jo faktisk en blogg jeg tross alt skriver..

Jeg ønsker meg selv og dere lykke til med valget av layout.

:)

En klassiker!

Det har vært en lang uke. Etter at jeg kom hjem fra jobb for en time siden og åpnet meg en iskald en, kjente jeg at jeg trengte noe for å muntre meg opp litt. Tankene gikk etterhvert til Raske Menn og klassikeren "Verdenshistorien på 5 minutter". Et kjapt søk på youtube og jeg var i gang.

Jeg hadde glemt hvor bra denne opptredenen er. Fryktelig morsom er den, faktisk. Så siden jeg har hatt det så travelt denne uken og dermed heller ikke har fått skrevet noe her, starter jeg like så godt helgen med å poste videoen av - nettopp - Raske Menn og Verdenshistorien på 5 minutter.

Enjoy!

søndag, januar 21, 2007

Audi S6

Vi har alle sett bikkja som på vinterføret prøver å følge etter Audi A6´en med Quattro i svingen, men som ender opp i snøfonna. Utrolig bra reklame, i mine øyne. Hadde Norges bilavgifter vært litt annerledes ville vi sikkert også fått se denne reklamen for Audi S6 - A6 som sportsbil - på TV.

Av med hatten for Audis reklamefolk!



Og ja.. S6 er så rask. En 5.2 liters V10 motor levert av Lamborghini sørger for det. ;) Skulle vel strengt tatt rette ut alt som er av rynker både hos bikkjer og besteforeldre, når jeg tenker meg om...