lørdag, april 07, 2007

På tide med en forfriskning!

Jeg er i den situasjonen at jeg har mye å skrive om denne gangen. Jeg har langt fra glemt at jeg har denne bloggen, det er bare at jeg ikke har hatt anledning til å sette meg ned for å skrive i den i det siste.

Det jeg derimot har gjort - for første gang - er å notere ting på mobilen som jeg har kommet på de siste ukene. Så jeg sitter faktisk på materiale sånn mer eller mindre klart til bruk. Ikke ille for et rotehue som meg...

Men først føler jeg sterkt for å lette stemningen litt med nettopp en liten forfriskning. Jeg har tidligere nevnt at Norman Cook, mest kjent som Fatboy Slim, er en av mine stoooore helter når det kommer til musikkverdenen. Hvorfor, hører kanskje til i et annet innlegg - men jeg kan som et hint nevne at han ikke er så langt unna å slå Madonna på hjemmbane... ;)

Uansett. Forfriskningen jeg har valgt er en genial musikkvideo til en ganske så catchy låt av Fatboy Slim med navnet Weapon of Choice. Video´en er spilt inn med nå (om jeg ikke bommer helt i hoderegning) 64 år gamle Christopher Walken. En gammel ringrev og en av de cooleste gutta i "´wood", spør du meg, og det ligger an til litt ekstra kred etter denne innsatsen.

Så kan du jo gjøre et forsøk på å sitte rolig under låta. Jeg klarer det ikke!