mandag, november 20, 2006

En mann i synden.

Jeg sitter her og synder. Laster ned musikk og filmer og slikt. Jeg rett og slett tar for meg av nettets gleder. Har man den rette programvaren og lav nok moral, er internett det rene fruktfatet når det kommer til underholdning.

Ikke at jeg er helt moralløs i dette henseende. Jeg, som også mange andre sier at de gjør, bremser etegildet til en viss grad; "Jeg laster ned musikk, men jeg kjøper cd´ene etterpå." eller "Jeg laster bare ned ting som ikke lar seg skaffe i butikk"... Altså, jeg forsøker å begrense meg. Men det er ikke så lett når ting er gratis, skal man vite...

Hva i all verden jeg skal med f. eks. en hel sesong av en eller annen komiserie som gikk på tv på 80-tallet??!! Ikke vet jeg, men jeg laster den ned..

Jeg har faktisk et par regler for meg selv. Band eller personer jeg er blodfan av laster jeg aldri ned. Der er det kontant som gjelder. De har fortjent pengene. Samme gjelder musikken som venner og bekjente har gitt ut. (Der er det så mye enklere å be om en gratis-cd.. ) spøk! :P

Til gjengjeld tar jeg ansvar for min synding gjennom bevisst å laste ned en viss andel dritt. Bare for å få balanse i regnskapet må jeg til tider sitte å laste ned Britney Spears og Christian Ingebrigtsen hele dagen for bare å slette filene igjen før jeg begynner på´n igjen.

Det blir som da jeg bodde i Bergen og en dag var så inn´i svarte hinsides sulten at jeg gikk på Peppes og til servitørens store forfjamselse bestilte 2 stk. "spis alt du orker" til meg selv..

Rett skal være rett!