torsdag, mars 01, 2007

Menn og kvinner...

Kvinner er fra Venus og menn ble funnet under en stein på Mars, eller hvordan det nå den greia var. Vi har helt klart våre særpreg som kjønn og jeg klarte ikke la være å smile når jeg så denne video´en på nettet her om dagen.

En søt liten leksjon i hvordan vi dusjer. Menn og kvinner..

tirsdag, februar 27, 2007

Agaton Sax.

Er du plaget av at folk "langtidslåner" ting fra kontorpulten din? Jeg fant en såre enkel løsning på det problemet i dag.

Trikset er å lære seg å bruke venstrehånden og kjøpe seg venstrehåndsprodukter. Jeg lånte (korttids, that is..) en saks på jobben i dag. Den var av den riktig ergonomiske sorten, men da laget for venstrehendte. Herre min hatt hvor jeg slet.

Holdt jeg den i høyrehånden, var den så vond å bruke at jeg mest av alt hadde lyst til å hive hele greia til Gausdal. Noen presisjon i arbeidet kunne jeg se langt etter. Tredde jeg saksen på venstrehånden holdt jeg på å klippe av meg høyre pekefinger. Hvem skulle tro man hadde så liten kontroll over sin egen venstrehånd?

Nei.. Jeg gikk straks tilbake og la saksen der den hørte hjemme. Ingen vits i å engang ubevisst glemme å levere den tilbake. Fullstendig ubrukelig var den.

Ikke så keen på dette med venstrehåndsprodukter? Du kan jo alltid gjøre som Tim i verdens beste tv-serie - The Office, å bake stiftemaskinen inn i gelé. Men da gjerne ikke din egen..

mandag, februar 26, 2007

Vi må ikke glemme!!

Jeg gjør herved min innsats for at et av internetts mest hysterisk morsomme videoklipp ikke forsvinner inn i glemselen. Det hadde sin høyde for et halvt år siden, men mer skal altså ikke til..



Og hvorfor elsker vi dette klippet? Fordi han er tysk, har Rod Stewart-sveis, er smørblid, spiller håpløs tysk dansemusikk og blir kalt for Ziggy? Det hjelper selvsagt. Men mest fordi han på mirakuløst vis får plass til hele (!) mikrofonen, de fantastiske lydene han lager og det utrolige synet av ledningen som stikker ut av munnen hans som om hele fyren gikk på 220 volt. :D

Nei.. Denne må vi for guds skyld ikke glemme!